Ajankohtaista

Ajankohtaista kevät 2020

Kirjallisuusterapiakoulutuksia

Kirjallisuusterapiakoulutus (40 op)

Olen mukana Suomen kirjallisuusterapiayhdistyksen koulutuspolun 3. vaiheen koulutuksessa. Kyse on kirjallisuusterapiaohjaajien ammattillisesta jatkokoulutuksesta. Koulutus järjestetään Helsingissä (HY+) 1.3.2020 – 30.11.2021 ja se totetutetaan yhteistyössä Suomen Kirjallisuusterapiayhdisty ry:n kanssa, joka on myös hyväksynyt koulutuksen.

Kirjallisuusterapeuttikoulutuksen 40 op (HY+, koulutuspolun 3. osa) ilmoittautuminen päättyy 7.1.2020. Koulutuksen johtajana toimii psyko- ja kirjallisuusterapeutti Silja Mäki, ja sen koordinaattorina toimii Sissel Korpisola.

Hae koulutukseen.

Kirjallisuusterapia henkilökohtaisen ja oman ammatillisen kasvun menetelmänä (15 op)

Toimin Suomen Kirjallisuusterapiayhdistys ry:n ja Tampereen kesäyliopiston yhteistyönä toteuttaman Kirjallisuusterapia henkilökohtaisen ja oman ammattillisen kasvun menetelmänä -koulutuksen johtajana. Koulutuksen ajankohta on 15.5.2020 – 24.10.2020. Ilmoittautuminen on alkanut – ilmoittaudu 15.4.2020 mennessä!

Tiedustelut: Päivi Kosonen (koulutuksen johtaja, paivi.kosonen@ajatusmatka.fi) & Anu Urhemaa.

Alkavia ryhmiä

Lukukahvila

Lukukahvila on Luovan lukemisen lukupiiri. Lukukahvila järjestetään keväällä 2020. Kokoontumisia on 4, ja jokainen tapaaminen kestää 2 tuntia. Lukukahvilan hinta on 100 €.

Ilmoittautuminen on käynnissä. Etusijalla ovat vanhat tulijat, ryhmään mahtuu enintään 10 henkilöä. Paikasta ja muusta on tulossa lisätietoa.

Tiedustelut: ohjaaja, kirjallisuusterapeutti Päivi Kosonen (paivi.kosonen@ajatusmatka.fi).

Valoa päin, kirjallisuusterapeuttinen kasvuryhmä

Lukeva ja kirjoittava kirjallisuusterapeuttinen kasvuryhmä Valoa päin kokoontuu helmi-toukokuussa 2020 yhteensä 13 kertaa tiistaisin (à 2h). Ryhmäkoko on 6-8 henkilöä. Osallistujat valitaan haastatteluiden perusteella. Valoa päin -ryhmän hinta on 350 €.

Ilmoittaudu 7.1.2020 mennessä! Tiedustelut ja lisätiedot: ohjaaja, kirjallisuusterapeutti Päivi Kosonen (paivi.kosonen@ajatusmatka.fi). Paikasta yms. yksityiskohdista toimitetaan tieto osallistujille.